Обучение:

"ПРЕВЕНЦИЯ НА ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ" - 9 октомври 2019 г., гр. София, Парк хотел Витоша


Обучение:

Обучението има за цел да Ви снабди с нужните практически умения за откриване и предотвратяване на различните видове финансови измами във всички фирми и организации.

Обучението е практически ориентирано, с реални примери от практиката на лектора.

По време на обучението ще бъдат анализирани различните видове измами, ще бъде представена Теорията за триъгълника на измамите.

Ще бъдат приведени международни статистики за измамите и ще бъде представен ефективния подход на организациите към финансовите измами.

Обучението изобилства от практически примери за „червени лампи/индикатори” за измами от различни служители и в различни области, в т.ч.:

 - Индикатори за измами от служители

 - Индикатори за измами от ръководители

 - Индикатори за измами в областта на покупките и договорите

 - Индикатори за измами по обществени поръчки

 

Ще бъде представено какво трябва да представлява писмената политика за превенция на финансови измами и ще бъдат разгледани нейните основни елементи.

Ще бъдат споделени множество примери за разкриване на финансови измами от опита на лектора. Ще бъдат представени и ефективните подходи за разследване на финансови измами в т.ч. и препоръки за изграждане на ефективна система за превенция на финансовите измами „стъпка по стъпка”.


Водещ на обучението е:

г-н ЙОРДАН КАРАБИНОВ, MBA, CIA, ACCA - Председател на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в БългарияТакси за участие в обучението:

270
 лв. за един участник и 235 лв. за участник при двама или повече участници 


(върху посочените цени ще бъде начислен ДДС).Таксата за участие включва: лекционни и презентационни материали  по посочените теми, консултации с лектора, възможност за разглеждане и решаване на собствени казуси, обяд в ресторанта на Парк хотел Витоша, 2 кафе-паузи, помощни принадлежности, издаване на Сертификат за преминатото обучение.

На всички участници в курса ще бъде издаден Сертификат за преминато специализирано обучение по превенция на финансови измами!

 

Срокът за регистрация за участие в обучението е до 7 октомври 2019 г.Файлове:


PDFПрограма-Превенция на финансови измами-09.10.19

PDFПредставяне на лектора
Регистрация
 • shoutbox

  Борислава Петрова

  Началник отдел в Интернешънъл Асет Банк

  "Доволна съм от участието си в семинара! Темата за Кредитния мениджмънт беше разгледана всеобхватно, като напълно отговаряше на нуждите на банката. Оценявам участието си в семинара като много полезно!"

  shoutbox

  Милена Филипова

  Старши юрисконсулт в Уникредит Булбанк

  "Много съм доволна от участието си в семинара! Лекторите се справиха много добре и оправдаха очакванията на присъстващите!"

 • shoutbox

  Адриана К. Спасова

  Управител на EQE Control

  "Семинарът беше направен навреме за дискусия, във връзка с промените в законодателството. Обсъдиха се много практически казуси. Лекторите бяха изключително атрактивни и превърнаха и най-сухата материя в ожесточен дебат!”

  shoutbox

  Валентина Планкова

  Директор дирекция "Кредитиране" в International Asset Bank

  "Много съм доволна от участието си в събитието, като научих много полезни факти за инвестиционния процес във ВЕИ. Организацията беше блестяща! Положително оценявам експертните мнения, които лекторите представиха и ще се радвам да посетя ваши събития отново!"

.
Партньори: