Курс за:

"ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (DPO)" - 6, 7 и 8 ноември 2019 г., гр. София, Витоша Парк хотел


Курс за:

Курсът е практически ориентиран и цели да снабди курсистите с всички необходими знания и умения за заемане на позицията „Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO)” във всички фирми и организации.

Обучението е мултидисциплинарно и включва 7 тематични корпуса. Програмата е балансирана като обхваща необходимите правни, технологични и практически аспекти, които да дадат на участниците цялостен поглед върху материята по защита на личните данни.

След завършването на курса участниците ще разполагат с всички необходими компетенции за успешно изпълнение на задълженията на Длъжностното лице по защита на личните данни.


Към кого е адресирано обучението:

 - Към лица, които желаят да придобият или повишат знанията си по отношение на законодателството за защита на личните данни и да специализират в упражняването на професията „Длъжностно лице по защита на данните (DPO)“ по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR);

 - Към организации, които желаят да повишат знанията и подготовката на свой служител за изпълняване  на функциите на „Длъжностно лице по защита на данните“, както и да обучат други свои служители, които да подпомагат „Длъжностното лице по защита на данните“ при изпълняването на функциите му;

 - Други лица, които желаят да добият комплексни познания в областта на защитата на личните данни.

 

Силни страни:

 - Мултидисциплинарно обучение;

 - Лектори – утвърдени правни експерти в областта на защитата на личните данни и технологични експерти;

 - Професионално обучение с примери и казуси от практиката;

 - Придобиване на задълбочени познания в областта на защитата на личните данни, необходими за изпълнение на функциите на длъжността;

 - Сертификат за преминат обучителен курс за Длъжностно лице по защита на данните след успешно преминат изпит.

 

Курсът включва 7 тематични корпуса:

 - Първи корпус: ПРАВНИ АСПЕКТИ

 - Втори корпус: ФУНКЦИИ НА ДЛЪЖНОСТНОТО  ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

 - Трети корпус: ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ НА ДЛЗД В ОРГАНИЗАЦИЯТА – СТЪПКА ПО СТЪПКА

 - Четвърти и пети корпус: ПРАВНИ И ПРАКТИЧЕСКИ АСПЕКТИ –ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 - Шести корпус: ТЕХНОЛОГИЧНИ АСПЕКТИ. СИГУРНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 - Седми корпус: ДОБРИ И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ  ПРАКТИКИПродължителност:

Тридневно обучение по 6 учебни часа, завършващо с полагане на изпит.

 

Обучители в курса са:

 - Адв. ДЕСИСЛАВА КРЪСТЕВА – сертифициран експерт на Международната асоциация на професионалистите по защита на личните данни (IAPP), съдружник в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.”и старши правен експерт към Фондация „Право и Интернет“

 - Д-р МАРТИН ЗАХАРИЕВ – адвокат в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.”

 - ПЕТЪР КИРКОВ - експерт по Информационна и Киберсигурност, Security and Compliance Officer на Telelink Business ServicesТакси за участие в курса:

900 лв. за курсист 

(върху посочената цена ще бъде начислен ДДС)

 

Таксата за участие в курса включва: обучение за Длъжностно лице по защита на личните данни, лекционни и презентационни материали, консултации с лекторите, възможност за разглеждане и решаване на собствени казуси, 3 кафе-паузи, 3 обяда, помощни принадлежности, издаване на Сертификат за преминатия курс - при успешно положен изпит.На всички участници в курса, които са преминали успешно изпита, ще бъде издаден Сертификат за завършено специализирано обучение за 
„Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO)”.Срокът за регистрация за участие в курса е до 31 октомври 2019 г. или до запълване на местата за участие.


Броят на участниците в групата е ограничен!

 


Файлове:


PDFПрограма-Курс DPO-6-8.11.19

PDFПредставяне на лекторите-DPO
Регистрация
 • shoutbox

  Валентина Планкова

  Директор дирекция "Кредитиране" в International Asset Bank

  "Много съм доволна от участието си в събитието, като научих много полезни факти за инвестиционния процес във ВЕИ. Организацията беше блестяща! Положително оценявам експертните мнения, които лекторите представиха и ще се радвам да посетя ваши събития отново!"

  shoutbox

  Милена Филипова

  Старши юрисконсулт в Уникредит Булбанк

  "Много съм доволна от участието си в семинара! Лекторите се справиха много добре и оправдаха очакванията на присъстващите!"

 • shoutbox

  Адриана К. Спасова

  Управител на EQE Control

  "Семинарът беше направен навреме за дискусия, във връзка с промените в законодателството. Обсъдиха се много практически казуси. Лекторите бяха изключително атрактивни и превърнаха и най-сухата материя в ожесточен дебат!”

  shoutbox

  Николай Коцев

  Ръководител звено Администрация в ОББ Интерлийз

  "Семинарът беше много полезен, изключително съм удовлетворен от представянето на лекторите! С удоволствие бих посетил отново семинар, организиран от Expert Events!" 

.
Партньори: