Практически курс

“ТАЛАНТИТЕ: ОТКРИВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ” - 3-ти ноември 2017 г., София, хотел “Будапеща”

 


Практически курс

ТАЛАНТИТЕ Какъв е моят водещ Лидерски стил? При какви ситуации е подходящ? Как да се отнасям към талантите в различните ситуации и как да бъдат развивани?

 

Какво е Талант? Защо е важно да привличаме, ангажираме и развиваме най-качествените хора? Как талантите развиват организациите?

Войната за таланти.  Новата реалност: Вече не „Хората търсят работа, а Организациите привличат и се борят за таланти“.

Всички наши служители ли са таланти или само част от тях?

 

ПРИВЛИЧАНЕ НА ТАЛАНТИ – Как да привлечем талантите? Създаване и развитие на работодателска марка и Employer Value proposition. Къде да открием талантите и как да комуникираме с тях? Как да създадем впечатление като работодател и да привлечем най-добрите таланти? Ролята на Интернет и социалните мрежи.

Интервюто – първи досег с талантите. 

 

ТАЛАНТИ И РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ТИПОВЕ. КАК ДА ПОДХОЖДАМЕ КЪМ ТЯХ? – Защо сме различни? Ще се запознаем с един от най-интересните и съвременни модели за  личността на Рийман – Томан.

Ще имаме възможност да разберем повече за  самите нас и за талантите, с които работим.

Ще се докоснем до по-доброто разбиране на различията между хората и влиянието на тези различия върху общуването и взаимоотношенията. Личността не само влияе на начина ни на поведение и реакциите ни в дадена обстановка, тя също така е причината да действаме по определен начин.

 

УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ – Освен върху индивидуалните компетентности лидерските стилове имат и силно влияние върху успеха. Лидерските стилове влияят на организационния климат и постигането на резултати.


ЛЕКТОРИ НА ОБУЧЕНИЕТО са експерти в областта:

ВИХРА НАЙДЕНОВА – Има над 12 години практически опит в областта на управлението на човешките ресурси и като лектор. Д-р Вихра Найденова е от първите в България, които преподават и създават реални програми по Talent Management в големи международни компании. Магистър психология от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и докторска степен от University of Bielefeld, Germany. Професионален Executive and Life коуч е към Noble Manhattan Coaching  с международна акредитация. Работи първоначално в Германия по проекти по организационна психология свързани с откриване и оценка на таланти, а от над 10 години в различни големи интернационални компании в България.

РАЙНА ЯКОВА –  Райна Якова е Бизнес партньор - подбор във водеща международна финансова институция в България с над 5 години опит в областта на човешките ресурси. Има магистърска степен от Софийски университет "Св. Климент Охридски" в специалност „Бизнес администрация - Развитие на човешките ресурси“. Райна Якова има практически опит в големи международни компании - занимава се с подбор на персонал, кампании за развитие на работодателска марка, програми за развитие на таланти. Райна е сертифициран обучител по международна програма за развитие на мениджърски умения - Академия за управители.


Таксите за участие в Практическия курс
 са в размер на 260 лв. за един участник и 220 лв. за участник при двама или повече участници от една фирма или сдружение (посочените цени са крайни).


За заплатени такси за участие до 3-ти октомври се ползва 10 % отстъпка!


Срокът за регистрация за курса е до 31 октомври 2017 г.   


Файлове:


PDFПРОГРАМА Талантите откриване и управление 2017

PDFЛЕКТОРИ Талантите откриване и управление 2017
Регистрация
 • shoutbox

  Здравко Николов

  Ръководител Проекти в Windkraft Simonsfeld

  "Удовлетворен съм от участието си в семинара, темите които се разискваха бяха актуални, интересни и полезни! Радвам се че имахме възможност да задаваме въпроси по отношение практиката на проектите, като на всички тях беше отговорено компетентно! В свободното време лекторите дискутираха акценти от темите, което е от значение за нашата практика."

  shoutbox

  Галя Илиева

  Енерго-про

  "Темите на семинара бяха много добре подбрани. Лекторите представиха на високо експертно ниво своите презентации. Практическите примери които се представиха, бяха много полезни на нашата дейност. Организацията на събитието беше повече от отлична!"

 • shoutbox

  Николай Коцев

  Ръководител звено Администрация в ОББ Интерлийз

  "Семинарът беше много полезен, изключително съм удовлетворен от представянето на лекторите! С удоволствие бих посетил отново семинар, организиран от Expert Events!" 

  shoutbox

  Борислава Петрова

  Началник отдел в Интернешънъл Асет Банк

  "Доволна съм от участието си в семинара! Темата за Кредитния мениджмънт беше разгледана всеобхватно, като напълно отговаряше на нуждите на банката. Оценявам участието си в семинара като много полезно!"

.
Партньори: