Практически курс

“ТАЛАНТИТЕ: ОТКРИВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ” - 3-ти ноември 2017 г., София, хотел “Будапеща”

 


Практически курс

ТАЛАНТИТЕ Какъв е моят водещ Лидерски стил? При какви ситуации е подходящ? Как да се отнасям към талантите в различните ситуации и как да бъдат развивани?

 

Какво е Талант? Защо е важно да привличаме, ангажираме и развиваме най-качествените хора? Как талантите развиват организациите?

Войната за таланти.  Новата реалност: Вече не „Хората търсят работа, а Организациите привличат и се борят за таланти“.

Всички наши служители ли са таланти или само част от тях?

 

ПРИВЛИЧАНЕ НА ТАЛАНТИ – Как да привлечем талантите? Създаване и развитие на работодателска марка и Employer Value proposition. Къде да открием талантите и как да комуникираме с тях? Как да създадем впечатление като работодател и да привлечем най-добрите таланти? Ролята на Интернет и социалните мрежи.

Интервюто – първи досег с талантите. 

 

ТАЛАНТИ И РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ТИПОВЕ. КАК ДА ПОДХОЖДАМЕ КЪМ ТЯХ? – Защо сме различни? Ще се запознаем с един от най-интересните и съвременни модели за  личността на Рийман – Томан.

Ще имаме възможност да разберем повече за  самите нас и за талантите, с които работим.

Ще се докоснем до по-доброто разбиране на различията между хората и влиянието на тези различия върху общуването и взаимоотношенията. Личността не само влияе на начина ни на поведение и реакциите ни в дадена обстановка, тя също така е причината да действаме по определен начин.

 

УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ – Освен върху индивидуалните компетентности лидерските стилове имат и силно влияние върху успеха. Лидерските стилове влияят на организационния климат и постигането на резултати.


ЛЕКТОРИ НА ОБУЧЕНИЕТО са експерти в областта:

ВИХРА НАЙДЕНОВА – Има над 12 години практически опит в областта на управлението на човешките ресурси и като лектор. Д-р Вихра Найденова е от първите в България, които преподават и създават реални програми по Talent Management в големи международни компании. Магистър психология от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и докторска степен от University of Bielefeld, Germany. Професионален Executive and Life коуч е към Noble Manhattan Coaching  с международна акредитация. Работи първоначално в Германия по проекти по организационна психология свързани с откриване и оценка на таланти, а от над 10 години в различни големи интернационални компании в България.

РАЙНА ЯКОВА –  Райна Якова е Бизнес партньор - подбор във водеща международна финансова институция в България с над 5 години опит в областта на човешките ресурси. Има магистърска степен от Софийски университет "Св. Климент Охридски" в специалност „Бизнес администрация - Развитие на човешките ресурси“. Райна Якова има практически опит в големи международни компании - занимава се с подбор на персонал, кампании за развитие на работодателска марка, програми за развитие на таланти. Райна е сертифициран обучител по международна програма за развитие на мениджърски умения - Академия за управители.


Таксите за участие в Практическия курс
 са в размер на 260 лв. за един участник и 220 лв. за участник при двама или повече участници от една фирма или сдружение (посочените цени са крайни).


За заплатени такси за участие до 3-ти октомври се ползва 10 % отстъпка!


Срокът за регистрация за курса е до 31 октомври 2017 г.   


Файлове:


PDFПРОГРАМА Талантите откриване и управление 2017

PDFЛЕКТОРИ Талантите откриване и управление 2017
Регистрация
 • shoutbox

  Валентина Планкова

  Директор дирекция "Кредитиране" в International Asset Bank

  "Много съм доволна от участието си в събитието, като научих много полезни факти за инвестиционния процес във ВЕИ. Организацията беше блестяща! Положително оценявам експертните мнения, които лекторите представиха и ще се радвам да посетя ваши събития отново!"

  shoutbox

  Милена Филипова

  Старши юрисконсулт в Уникредит Булбанк

  "Много съм доволна от участието си в семинара! Лекторите се справиха много добре и оправдаха очакванията на присъстващите!"

 • shoutbox

  Борислава Петрова

  Началник отдел в Интернешънъл Асет Банк

  "Доволна съм от участието си в семинара! Темата за Кредитния мениджмънт беше разгледана всеобхватно, като напълно отговаряше на нуждите на банката. Оценявам участието си в семинара като много полезно!"

  shoutbox

  Николай Коцев

  Ръководител звено Администрация в ОББ Интерлийз

  "Семинарът беше много полезен, изключително съм удовлетворен от представянето на лекторите! С удоволствие бих посетил отново семинар, организиран от Expert Events!" 

.
Партньори: