Практически курс:

“УПРАВЛЕНИЕ НА ВНИМАНИЕТО ВМЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО” – 7 април 2017 г., гр. София, х-л “Бест Уестърн Сити”!


Практически курс:

Традиционните инструменти за управление на времето стават все по-неефективни при съвременният начин за правене на бизнес – препоръчваният списък със задачи за деня още към 9:30 ч. вече е станал две страници и цялата първа страница е с приоритет А, a прекъсванията от въпроси на колеги, спешни е-мейли и внезапни срещи по кризисно важни въпроси отдавна възприемаме като повод за мултитаскинг. Редица проучвания показват, че от всичко, което правим, само малка част реално допринася за постигането на значими резултати – най-често цитираното съотношение е 20 / 80.

Това обучение има за цел да помогне на участниците да изработят критерии за отсяване на същественото в потока от задачи и игнориране на „шума в системата“, да концентрират вниманието си върху важните неща в работата си и последователно да работят за постигане на целите сисвоите и на компанията.

Обучението е предназначено за хора, чиито резултати зависят не толкова от тяхната самостоятелна работа, а по-скоро от тази на екипа - супервайзори, ръководители на екипи, бъдещи и настоящи мениджъри на различни нива и от всякакви клонове на индустрията.

Съдържание на обучението:

В обучението ще бъдат представени избрани съвременни теории, подкрепени с много примери от практическия опит на лектора. Форматът на провеждане е изцяло интерактивен и участниците ще усвоят новите знания и умения, споделяйки собствения си опит и ще изпробват новото в упражнения с казуси от тяхното работно ежедневие.

За увеличаване на действителния ефект от обучението, всеки участник ще направи свой план за приложение, с който
ще се ангажира с предприемане на конкретни действия за подобряване на производителността си.

Темите, включени в обучението, са представени накратко по-долу:

 

  

 

Водещ курса е АНТОНИЯ КРЪСТЕВА - консултант Организация, Управление на хора, Обслужване на клиенти.


Таксата за участие в Практическия курс е в размер на 227 лв. за участник (посочената цена е крайна).


За заплатени такси за участие до 14 март се ползва 7 % отстъпка!

Таксата за участие включва: лекционни и презентационни материали  по посочените теми, консултации с лектора, възможност за разглеждане и решаване на собствени казуси, обяд в ресторанта на хотел “Бест Уестърн Сити”, 2 кафе-паузи, помощни принадлежности, списък с контактите на всички участници в семинара, издаване на Сертификат за преминатия курс.

Срокът за регистрация за курса е до 3 април 2017 г.


Файлове:


PDFПрограма-Управление на вниманието-07.04.17

PDFПредставяне на лектора
Регистрация
 • shoutbox

  Валентина Планкова

  Директор дирекция "Кредитиране" в International Asset Bank

  "Много съм доволна от участието си в събитието, като научих много полезни факти за инвестиционния процес във ВЕИ. Организацията беше блестяща! Положително оценявам експертните мнения, които лекторите представиха и ще се радвам да посетя ваши събития отново!"

  shoutbox

  Милена Филипова

  Старши юрисконсулт в Уникредит Булбанк

  "Много съм доволна от участието си в семинара! Лекторите се справиха много добре и оправдаха очакванията на присъстващите!"

 • shoutbox

  Николай Коцев

  Ръководител звено Администрация в ОББ Интерлийз

  "Семинарът беше много полезен, изключително съм удовлетворен от представянето на лекторите! С удоволствие бих посетил отново семинар, организиран от Expert Events!" 

  shoutbox

  Адриана К. Спасова

  Управител на EQE Control

  "Семинарът беше направен навреме за дискусия, във връзка с промените в законодателството. Обсъдиха се много практически казуси. Лекторите бяха изключително атрактивни и превърнаха и най-сухата материя в ожесточен дебат!”

.
Партньори: