Регистрационна форма

Семинар:


„АКТУАЛНИ ПРОБЛЕМИ НА ОБЛИГАЦИОННОТО ПРАВО”  10 юни 2019 г., гр. София,  х-л “Novotel Sofia”


Организиран от Expert Events


Данни за участниците

Име и фамилия на участника: *


Длъжност на участника: *


Email: *Добави участник добавяне на участник


Наименование на организацията/компанията:


Адрес за кореспонденция:


Телефон/Мобилен телефон: *


Мобилен телефон:


Данни за фактура

Компания/Организация: *


Адрес: *


ЕИК: *


Идентификационен номер по ДДС:


МОЛ: *


Електронна поща за получаване на фактура: *


Желая издаване на фактура данни за фактура


* Всички полета със звезда са задължителни!


Такси

След потвърждение от страна на „EXPERT EVENTS” по  e-mail за регистрацията Ви за семинара, таксите за участие в размер:

 

245 лв. за един участник и 215 лв. за участник при двама или повече участници 


(върху посочените цени ще бъде начислен ДДС).

 


се заплащат по банков път до:


Получател:

“ЕКСПЕРТ ИВЕНТС” ЕООД

 

ЕИК: 200513357


Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG84RZBB91551020737611

 

Срокът за заплащане на таксите за участие е до 7 дни от получаване на проформа-фактура, но не по-късно от 5 юни 2019 г.

Допълнителна информация

Таксата за участие в семинара включва:


 - Лекционни и презентационни материали  по посочените теми

 - Консултации с лекторите

 - Възможност за разглеждане и решаване на собствени казуси

 - Обяд в ресторанта на хотел “Novotel Sofia”

 - 2 кафе-паузи

 - Пособия за писане и канцеларски принадлежности

 - Издаване на сертификат за преминатия курс

Условия за записване, отказ от участие и участие в Семинара

С подаването на Регистрационната форма, Вие се съгласявате личните Ви данни, по смисъла на Регламент EU 2016/679, да бъдат обработвани страна на Expert Events за целите на провеждането на семинара. Личните данни, които ще бъдат обработвани са: име и фамилия на участниците и е-мейл. 

Вие имате право да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни по всяко време, чрез изпращането на е-мейл до: events@expertevents.bg, след което личните Ви данни ще бъдат изтрити.

С политиката за защита на личните данни на Expert Events, можете да се запознаете тук: Политика за защита на личните данни

Резервацията на Вашето място за участие в семинара ще Ви бъде потвърдено, с изпращане на проформа-фактура, след получаването от страна на “EXPERT EVENTS” на попълнена Регистрационна форма. Вашето място за участие ще бъде резервирано за 7 дневен срок от получаване на проформа-фактурата, в който срок следва да бъде заплатена и таксата за участие. При незаплащане на таксата за участие в 7 дневния срок мястото Ви ще бъде освободено, в полза на други желаещи участници. Правото Ви на участие в семинара възниква при заплащане на таксите за участие. Отказ от участие е възможно да бъде направен до 5 /пет/ дни, преди датата на събитието, при което заплатените такси за участие се възстановяват в пълен размер. При отказ от участие по-рано от 5 /пет/  дни преди датата на събитието, заплатените такси не подлежат на възстановяване, но участието може да бъде прехвърлено за следващ семинар, организиран от “EXPERT EVENTS” или партньорите на дружеството, за което се заплаща еднократна такса в размер на 50 (петдесет) лв. Семинарните такси не включват хотелско настаняване. “EXPERT EVENTS” си запазва правото да осъществява промени в темите и/или лекторите – при възникването на непредвидени обстоятелства, без за това да е нужно предварително уведомяване. При нужда от отмяна на семинара, заплатените такси ще бъдат възстановени в пълен размер. “EXPERT EVENTS” не дължи никакви допълнителни обезщетения в случай на промени в темите и/или лекторите или отмяна на семинара. “EXPERT EVENTS” има право да извършва снимки по време на провеждането на семинара. Прехвърляне правото на участие в семинара, от представител на една компания на друг представител от същата компания, може да бъде извършено по всяко време, след изпращане на уведомление по електронната поща до “EXPERT EVENTS”. 


 • shoutbox

  Валентина Планкова

  Директор дирекция "Кредитиране" в International Asset Bank

  "Много съм доволна от участието си в събитието, като научих много полезни факти за инвестиционния процес във ВЕИ. Организацията беше блестяща! Положително оценявам експертните мнения, които лекторите представиха и ще се радвам да посетя ваши събития отново!"

  shoutbox

  Милена Филипова

  Старши юрисконсулт в Уникредит Булбанк

  "Много съм доволна от участието си в семинара! Лекторите се справиха много добре и оправдаха очакванията на присъстващите!"

 • shoutbox

  Николай Коцев

  Ръководител звено Администрация в ОББ Интерлийз

  "Семинарът беше много полезен, изключително съм удовлетворен от представянето на лекторите! С удоволствие бих посетил отново семинар, организиран от Expert Events!" 

  shoutbox

  Галя Илиева

  Енерго-про

  "Темите на семинара бяха много добре подбрани. Лекторите представиха на високо експертно ниво своите презентации. Практическите примери които се представиха, бяха много полезни на нашата дейност. Организацията на събитието беше повече от отлична!"

.
Партньори: